Pifuni´s Emily

Stamnavn: Pifuni´s Emily

Født:08/02-11

Farve: SBI n - Brun

Status: Neutraliseret

Emily er fra mit E kuld. Hendes forældre er Pifuni´s Brandy og Chingmaus Gersimi. Hun er enekilling og kan godt finde på at opføre sig som enebarn.  Hun er en bestemt dame med egne holdninger. Hun er vokset op på min ældste datters arm og har bestmt ikke manglet kærlighed. Emily og min ældste datter har et helt specielt bånd og det er grunden til at hun blev i familien. Hun har temprement, men kan også være ufattelig morpattet.

Hun har de smukkeste blå øjne!!!

Hun har været på udstilling 2 gange og fået ex1 og ex2. Nu har hun desvære fået en hvid plet på det ene bagben og kan ikke udstilles mere. 

Hun blev i december 2014 mor til vore K kuld. Kuldet bestod af 1 lille skøn pige som heldighvis arvede sin mors dybtblå øjne. 

Emily er derefter i efteråret 2015 blevet neutraliseret. 

 

 

Pimasanos Coco

Stamnavn: Pimasanos Coco

Født:14/06 2006

Farve: SBI h - Chokoladetortie

Status: Neutraliseret

Coco flyttes ind hos os i efteråret 2006. Hun var vores første birma og vi faldt bare fuldstænding for racen. Hun var også vores første avlshun og fik først kuld i december 2007. Herhjemme har vi behold Brandy og Harry efter Coco og så hendes barnebarn Emily. 

Coco er bare en fantisk kat. Selv nu hvor hun er ved at være oppe i årene leger hun stadig som en killing. 

i 2017 blev hun desvære nyresyg men har nu klaret sig i 3 år uden problemer på nyrefoder. 

Vaks

Vaks er født ca. 01-08-05. Vi fik ham hjem sammen med hans bror da de var ca. 1 år gamle. Vaks er kastreret. 

Han er OVERSKØN

Lady

Lady er født 16-05-06. Hun er mor til kuld vores første kuld killinger. Nu er hun stereliseret. Lady ELSKER at jage og fange mus.