Herunder ses de dyr som vi har haft, men som nu bor i et nyt hjem

Chiangmau´s Gersimi

Gersimi, SBI b - chokolademasket,  har i mange år været vores fertile hankat i opdrættet. Han har nu fået lov til at blive pensioneret, og nyder nu livet som sofakat og konge af sin helt egen familie. 

Han flyttede ind hos os 9. marts 2008 og voksede dermed op med vores A kuld. De første par år gik han sammen med hunkattene, men efter lidt problemer med udefra kommende hankatte som kunne lugte vores hunkatte og dermed førsøgte at ødelægge et vindue, har han strintet. Han fik dermed et rum for sig selv som han delte med vores hunkastrat Alma, sådan at han havde selvskab. Rummet var med fri adgang til løbegård. 

Han er far til vores C, D, E, F, G, H, I, J og L kuld. Derudover er han far til nogle få kuld fra andre opdrættere. Mere om hans killinger kan ses under siden "Hankatte -> Gersimi: killinger" og under vores egne kuld sider.

Efter Gersimi blev neutraliseret er han holdt op med at strinte fra dag 1 af. Dette er bare helt fantastisk!

Flyttede i efteråret 2016

Alma

Alma,  har i mange år boet hos os som selvskabskat til vores hankat Gersimi.  Da vi i øjeblikket holder pause i opdrættet, er Gersimi blevet neutraliseret og er flyttet ud i et nyt hjem. Da Alma ikke fungere så godt med vores andre hunkatte, besluttede vi at det nu var bedst for hende at få et nyt hjem. Hun lever nu som en princesse uden at skulle dele opmærksomhed med andre katte. 

Stamnavn: Alma (Hun kommer fra DK Spinde i Ålborg)

Farve: SBI n - Brun

Status: Neutraliseret

Hun flyttede ind i april 2008 og kommer fra DK*Spinde i Aalborg. Hun er en meget lille og skrøbelig birma tøs. Hun slikker på alt og alle... og noget af det bedste hun ved er at nusse med folks sure tæer. Hun elsker at komme ud i solen og rulle sig. Hun boede hos os sammen med vores hankat Gersimi og de havde fri adgang til løbegård. 

Hun blev købt som avlshun, men det duede hun desvære ikke til. Hun fik 2 kuld med kejsersnit hvor vi mistede alle killinger. Nr 2 gang gik hun i fødsel for hurtigt. Dyrlægerne redede 1 killing men han var meget lille og ikke klar til verdenen. Han steg til himlen dagen efter. Derfor er Alma nu neutraliseret og selvskaskat

Hun flyttede i efteråret 2016

Herunder ses dyr som desvære er gået over på den anden side af regnbuen

Pifuni´s Brandy

Brandy var fra vores B kuld og den første af vores egne killinger som bare måtte blive herhjemme! Hun har gennem årene fået 6 skønne kuld her hos os før hun blev neutraliseret. Hun var en HELT UFATTELIG GOD MOR! Når hun havde killinger brugte hun al sin tid på dem og lod dem die lige til det sidste. Dette er grunden til hun har fået love af få så mange kuld. Brandy var højt elsket og havde det bedste birmasind man overhovedt kunne ønske sig !

Hun er desvære blevet aflivet her i 2019 - næsten 11 år gammel. Hun fik en knude på den ene side. Pga størrelse og placering frarådede dyrlægen at få den opereret væk da den som sådan ikke generede hende. Hun blev dog kort tid efter at tabe sig voldsomt, og vi tog derfor den hårde beslutning at få hende aflivet få hendes skyld. Vi savner hende helt ufattligt (Både 2 og 4 bennede) og hun vil altid være i vores hjerter 💔

Pifuni´s Harry

Harry er var fra vores H kuld, født 24/10 2012. (Forældre Pimasanos Coco (SBI h) og Chiangmaus Gersimi (SBI b)).

Han var ufattelig dejlig. Han elskede at blive kløet på maven og han snakkede hele tiden. Det var ikke meningen, at vi skulle have beholdt ham, men da der skete noget i familien der skulle have haft ham beholdte vi ham lidt længere. Efter en måned blev det bestemt at han blev hos os. Vi var så senere så heldige, at han var udstillings egnet, og han blev derfor stjernen i huset. Han havde den lækreste pels og en fantastisk hale. Han opnåed titlen premier. 

Han var altid ude på spilopper og gav ekstra liv til huset. Hans farvorit ting var at lege tafat med hunkattende som ikke altid var lige så tilfredse. Han legde især med sin mor og de tumlede efter hinnanden i den lukkede gård. 

Han voksede op sammen med sin søster Haiti, og vores 4 killinger fra kuld I. Han var en meget "varm" kat, forstået i den forstand at han blev varm af fx at ligge det samme sted i lang tid af gangen. Fx da han var lille, lå han aldrig i bunke med de andre men 1/2 meter væk. Han kunne godt finde på at ligge at sove, og så efter et stykke tid rejser han sig og rykker 1/2 meter væk for så at sove videre.

Hans bedste ven - Vores huskat Sille - måtte desvære aflives pga kræft. 

Vi midstede desvære Harry sommeren 2017. Han var ude for et uheld i et vindue. 

 

Sille

Sille var en trefarvet fuldstændig vidunderlig og fantastisk huskat fra vores aller første kuld (Kuld 1). Hun måtte simpelthen blive hjemme!!! 

Hun var forelsket i alle killinger og nydte hver en dag som birma plejemor, når birma mødrene gerne ville have en pause. Hun fik desvære aldrig kilinger selv (Steril). 

I April 2016 blev hun desvære syg, og det vidste sig at hun var kraftigt ramt af kræft tumorer i det meste af maven, livmoderen og lever (mulighvis også nyre). Hun fik dermed fred, og er savnet hver dag. 

Sille blev desvære kun 9 år og 11 måneder

Især Harry savner sin bedste ven - se flere billeder af Sille herunder - både alene, med Harry, og med nogen af de andre birmaer

Vimse

Vimse blev født ca. 01-08-05. Vi adopterede først Vimse og hans bror Vaks, da de var et år gamle. (Vi har stadig vaks den dag i dag). Vimse (Også kaldt hr. Vimse) var bedste venner med vores hunkat lady. På billedet herunder ses de 2 sammen (Vimse er den blå med det hvide)

22-09-07 forsvandt han og er ikke set siden.

Perle

Perle som blev født 16-05-05 og desvære blev kørt ned og døde den 04-05-06

(Vores tredje kat som en familie)

Skipper

Skipper var en tilløber kat, som vi og vores nabo tog til os. Han boede hos os begge og nød livet. Vi skød at han ca. var blevet født den 07-09-03. Han døde desvære ca. 01-06-05 da han blev kørt ned.

TamTam

Da vi var på camping fandt vi en meget udsultet kat. Han var blevet efterladt på camping pladsen. I den uge vi var der kom vi meget tæt på ham, og endte med at tage ham med hjem. Han sad fint på skødet hele vejen hjem. Han var en skøn og kærlig hankat. Vi vurderede at han ca. var født den  05-09-03. Den 23-04-05 blev der desvære ringet på døren sent om aftenen. Det var en betjent som spurgte om vi havde kat. TamTam var løbet lige ud foran patrulje vognen. VI er bare glade for at betjentene kom ind og fortalte det.

Andy

Ollie var en dejlig schæfer som blev født 25-01-97. Han døde desvære 11-06-98

Ollie

Ollie var en dejlig schæfer som blev født 25-01-97. Han døde desvære 11-06-98

Jossefine

Jossefine var en dejlig kanin som vi desvære kun havde i 6 måneder inden hun døde.